Met de auto

Gebruik Laan van Laag Kanje 1, Maarn voor je navigatie. Dit brengt je bij de ingang van Allurepark Laag Kanje en park Noord-West Kanje. Parkeer je auto op het parkeerterrein naast receptie Laag Kanje. Voorbij de slagboom is het 5-7 minuten lopen. Een heerlijke mogelijkheid om te ont-spannen.

  • Vervolg lopend de rechte asfaltweg (Laan van Laag Kanje). Na de Brasserie en kinderboerderij met speeltoestellen aan je rechterhand neem eerstvolgende rechts: Kastanjelaantje.
  • Tweede links (Lijsterlaantje)
  • Tweede rechts (Dennenlaantje) bij twee stenen paddenstoelen.
  • Eerste oprit aan je rechterhand (no. 4). Passeer de carport om bij de praktijk (wit met veel glas) te komen.

 


 

OV / fiets / lopend - vanuit Maarn

Via de Ted de Visserweg en de Vinkenbuurtweg kom je bij de achteringang van het Allurepark Laag Kanje en Park Noord-West Kanje. Passeer de slagboom en vervolg de asfaltweg. Deze maakt snel een bocht naar rechts (Laan van Laag Kanje).

Na het stenen huisje aan je linkerhand (no.25) ga je linksaf het onverharde pad op (Acacialaantje) en daarna met de bocht mee naar rechts (dit is 2e rechts) de Lijsterlaan op. Daarna tweede links (Dennenlaantje) bij de stenen paddenstoelen. Deze parkwegen staan goed aangegeven op groene plattegrond hierboven.

Eerste oprit aan je rechterhand (no.4). Passeer de carport om bij de praktijk (wit met veel glas) te komen.  

 

OV / fiets / lopend - vanuit Amersfoort / Woudenberg:

Zie routebeschrijving voor de auto.


 

Schoenen uit

In de praktijk volgen we een schoenen-doen-we-bij-voordeur-uit beleid. Dit volgens goed Scandinavisch en Aziatisch gebruik.

Voel je vrij om (extra) sokken mee te nemen zodat je altijd warme voeten hebt op de tegelvloer in de praktijk.